Új ötletek, innovatív megoldások bevezetése vagy csak a napi üzletmenet tudatosabb formában történő tervezése céljából kiemelt hasznossággal bír egy megfelelő realitással bíró üzleti terv. Komplex projektek vagy friss koncepciók esetén a vezetői döntések előkészítése érdekében elengedhetetlen, hogy egy az üzleti környezetet, a piaci lehetőségeket és kockázatokat, valamint tényleges szakmai tapasztalatokon alapuló naturáliákat magában foglaló modell rendelkezésre álljon.

Bővebben

Nagy mennyiségű adatot egységes formában összegyűjteni képes megoldás.

Bővebben

Befektetési döntéseket megelőzően a céltársaságok, beruházási célpontok pontos ismerete, a reális piaci érték meghatározása és teljes körű alátámasztása elengedhetetlen fontosságú. Átvilágításainkkal ügyfeleink ezen döntéseit kívánjuk támogatni azáltal, hogy a koncepcióban, cégben, projektben vagy üzleti modellben rejlő lehetőségeket, kockázatokat és a várakozások realitását beható vizsgálatnak vetjük alá.

Bővebben

A Social Engineering olyan támadási technikák gyűjteménye, melyek a biztonság leggyengébb láncszemének, az emberi tényezőnek a kihasználására építve próbálnak meg olyan érzékeny információk birtokába jutni, melyekkel akár üzleti veszteséget is okozhatnak a vállalatnak. Az ilyen jellegű támadásokkal szembeni egyetlen hatékony védekezési lehetőség a munkavállalók biztonságtudatossági szintjének felmérése és célirányos fejlesztése, valamint a felhasználókra vonatkozó szabályzatok és kontrollok hiányosságainak, nem-megfelelősségeinek azonosítása.

Bővebben

A BPM (Üzleti Folyamatmenedzsment) a szervezet hatékony összehangolása az ügyfelek igényeivel. Holisztikus menedzsment megközelítés, mely támogatja az üzleti eredményességet és hatékonyságot a folyamatok folyamatos fejlesztésével, optimalizációjával alkalmazkodva a folytonosan változó környezethez.

A GRC (irányítás-, kockázat- és megfelelés-menedzsment) egy integrált megközelítés a vállalati kockázatok kezelésére. Bár külön entitások, de a GRC komponensei együtt alkotnak egy átfogó módszert, mely biztosítja az üzleti működés fenntarthatóságát.

Bővebben

Célunk a hatékony munkafolyamat-menedzsment kialakítása workflow támogató alkalmazások használatával, vagyis a folyamatok végrehajtásának hatékony támogatása - idő/költség/minőség szempontú fejlesztése.

Bővebben

Az üzletfolytonosság tervezés az a folyamat, mely során a szervezet felkészül a kritikus üzleti folyamatokat fenyegető rendkívüli események bekövetkezésére, hogy ezáltal a kritikus üzleti folyamatok sérülés, vagy leállás esetén történő áthidalása és visszaállítása a lehető legkisebb idő, pénz és erőforrás kieséssel valósulhasson meg.

Bővebben

A vállalati tudást egységes környezetben kezelni képes megoldásunk.

Bővebben

A GRID Zrt. biztonságtudatossági oktatás és program szolgáltatásának keretein belül a munkavállalók biztonságtudatosságának aktuális szintje hatékonyan felmérhető és fejleszthető – a biztonságtudatos munkatársak pedig nem csak az incidensek jelentette kockázatok csökkentésében játszanak szerepet, hanem akár üzleti előnyt is jelentenek.

Bővebben